طالبان یک زوج انگلیسی را آزاد کرد تیم ملی فوتسال افغانستان راهی میانمار شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) کمپین «اینترنت را قطع نکنید»، تلاش افغان‌ها برای جلوگیری از اجرایی‌شدن فرمان رهبر طالبان ۳۰۰ هزار تبعه خارجی ساکن ایران به سامانه ثنا متصل شدند توضیحات مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی درباره ثبت نام از دانش آموزان اتباع در مدارس + فیلم وزیر صمت با ملابرادر دیدار کرد | تاکید بر گسترش همکاری‌های اقتصادی میان کابل- تهران نشست اقتصادی و تجارتی افغانستان و ایران به میزبانی کابل برگزار شد | تجارت سالانه ۱۰ میلیارد دلاری هدف‌گذاری شد + عکس دیدار هیئت راه آهن ایران با مقامات محلی بلخ | ایران آماده آغاز اقدامات عملی قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) مجید مرتضایی فهرست نهایی بازیکنان تیم ملی فوتسال افغانستان برای مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ را اعلام کرد قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴) طالبان دسترسی مردم به خدمات اینترنت فیبرنوری را در استان بلخ افغانستان قطع کردند مدیرکل اتباع خراسان رضوی: بازگشت اتباع افغانستانی فقط از طریق اردوگاه‌ها امکان پذیر است معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی: میزان ورود دوباره اتباع غیرمجاز به کشور تقریباً صفر است وزیر صمت در رأس یک هیئت عالی‌رتبه اقتصادی به کابل رفت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزارت آموزش پرورش طالبان: ۲۶۸ دانش‌آموز در زلزله شرق افغانستان جان باخته‌اند وزیر خارجه طالبان در گفت‌وگو با مقام قطری: حمله به دوحه نقض آشکار قوانین، عرف‌ها و ارزش‌های بین‌المللی بود قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴) دیدار وزیر خارجه طالبان با هیئت آمریکایی در کابل قیمت امروز پول افغانی (شنبه، ۲۲ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری نمایشگاه هنرمندان افغانستانی در کابل، به‌مناسبت سالروز میلاد پیامبر اسلام(ص)
سرخط خبرها

درخت دوستی بنشان | دختران ایرانی در تهران به دیدار پروانه‌های کابل رفتند

  • کد خبر: ۱۳۰۴۵۵
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۹
درخت دوستی بنشان | دختران ایرانی در تهران به دیدار پروانه‌های کابل رفتند
شماری از بانوان ایرانی با حضور در یکی از بیمارستان‌های شهر تهران به عیادت مجروحان حادثه تروریستی آموزشگاه «کاج» کابل رفته و از آنان دلجویی کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به دنبال انتقال مجروحان حادثه تروریستی غرب کابل به جمهوری اسلامی، شماری از دختران و زنان ایرانی با حضور در یکی از بیمارستان‌های شهر تهران به عیادت آنان رفته و آنان را مورد تفقد و دلجویی قرار دادند.

در این ملاقات که در فضایی صمیمانه برگزار شد، بانوان ایرانی با تقدیم قرآن کریم، شاخه گل و هدیه از میهمانان افغانستانی خود به گرمی دلجویی کرده و با آن‌ها ابراز همدلی و غم‌شریکی نمودند.

دانش‌پژوهان افغانستانی نیز در این دیدار ضمن تقدیر و تشکر از همراهی دولت جمهوری اسلامی و سفارت ایران در کابل، بانیان این حادثه را آمریکا و گروه تروریستی داعش، خوانده و از همت بلند خود برای پیمودن راه هم‌صنفی‌های شهید خود و تلاش مضاعف در مسیر کسب دانایی و علم‌آموزی سخن گفتند.

صبح روز جمعه آموزشگاه کاج هشت مهرماه دو عامل انتحاری داعش با حمله به مرکز آموزشی کاج در دشت برچی کابل دانش آموزان را هدف قرار دادند.

در این حمله تروریستی ۵۴ دانش آموز شیعه شهید و ۱۱۰ تن دیگر زخمی شدند. بیشتر جان باختگان این رویداد دختران زیر ۲۰ سال بودند.

منبع: yjc

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->